De slankwandelaar

Nicolaas Klei

Van de knoop die van zijn overhemd sprong tot overpeinzingen of hij met zijn aantal stappen inmiddels Siberië al heeft gehaald: in De slankwandelaar verhaalt Nicolaas Klei hoe het zo ver kon komen dat een notoire antisporter als hij zichzelf sinds 2018 tot zo’n beetje de helft van zijn oude omvang heeft gewandeld. En dat niet alleen, hij vindt het wandelen nog leuk ook!

Vrolijk verhalend stak hij grafisch ontwerper Yolanda Huntelaar aan met het wandelvirus. Sinds 2019 is ook zij een harstochtelijk (forens)wandelaar. Gratis sport, wat wil je nog meer als beoefenaar van een zittend beroep?

Op een dag wandelden ze elkaar tegemoet en besloten de krachten te bundelen. Nicolaas vertelt en Yolanda duidt door middel van heldere illustraties en infographics.

Stappen tellen en op calorieën letten waren nog nooit zo aanstekelijk. Een ideaal aanmoedigingsboekje, waarbij je en passant ook nog eens te weten komt dat de mensheid al sinds de renaissance stappentellers kent.

Verkoop geschiedt via New Book Collective en is zodoende te koop via uw lokale boekhandel en (als gesigneerd exemplaar!) via de webshop van Uitgeverij Zoetzuur.

Winkelwagen